Business name : Farum Sejlklub

Ungdomsafdelingen har igen i år været travle med de ugentlige træningsaktiviteter og efter to gange fuldtegnede introduktionskurser i optimisterne for potentielt nye børnesejlere, har opti-gruppen i år været større end længe. Jollegruppen i 29’erne har derimod været ret lille og det overvejes, hvordan vi bliver bedre til at få lodset sejlerne over i de større joller, når de vokser ud af optierne.

Ungdomsafdelingen har ved slutningen af året været vært for vintertræning i flere jolleklasser.

Alle C-optimister, nye B-optimister og RS Tera-sejlere i regionen har afholdt vintertræning i Farum Sejlklub helt frem mod jul.

Vintertræningen for det regionale 29er Talentcenter afholdtes i år i Farum Sejlklub i perioden oktober – december 2013. Ialt har vi vel haft more than 25 stk. 29er-joller stående på havnen, hvilket også har givet visse pladsproblemer. Men at se så mange 29ere på vandet var det hele værd.

Torsdags-og søndagsmatcher har sammen med sejlklubberne i Birkerød og Holte været gennemført med blade tilslutning. Omkring 70 både har deltaget mindst én group og der har typisk været mellem 20 og 30 både per posse